2009. december 19., szombat

Újabb párnák

Ezekbôl lehet, hogy holnap már nem lesznek, úgyhogy gyorsan még készítettem pár fotót, hogy megmaradjanak az utókornak :-)




2009. december 14., hétfő

Végleges fiú pólók

Ezúton közzétéve a végleges pólókínálat. Tessék csak, tessék :-)









2009. december 9., szerda

Párnacsata



Örömmel jelenthetem be, hogy a szupertitkos párnaprojekt is szépen lassan fizikai valósággá alakul. Felcsigázásképpen a fentebb látható képen szabad megtekinteni egy mintadarabot :-) A következô WAMP-on már ezek is megvásárolhatóak lesznek. Éljen, éljen!


2009. december 7., hétfő

Debütáltunk a WAMP-on!





December 6-án vasárnap megvolt az elsô WAMPolásunk. 
Köszönjük az ott jártaknak a sok biztatást, 
és aki vásároltak reméljük örömmel viselik majd 
MOMA'S pólójukat!

2009. december 3., csütörtök

Már csak 3-at kell aludni...

...és a Mikulással együtt mi is megérkezünk, azaz debütálunk! Persze nem megy teljesen zökkenőmentesen a dolog, de nagyon lelkesek vagyunk és alig várjuk a vasárnapot!
Gyere ki, nézd meg miket alkottunk! Egész más élőben, mint így virtuálisan és sokmindent alakítottunk menet közben a terveken. Ráadásul meg kell említenem, hogy akár te lehetsz elsők között az a MOMA's póló tulajdonos, aki elmondhatja, hogy rajta kívül csak néhány embernek van ilyenje Magyarországon és 2-3-nak Olaszországban, ugyanis az első külföldön értékesítésre kerülő szállítmányunk már megérkezett Milánóba! Izgatottan várjuk az ottani fiatalok véleményét is. És persze a tiedet és persze téged! Találkozzunk vasárnap délelőtt 10 és eset 6 óra között!